A weboldal szolgáltatásaihoz cookie-kat használunk. A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Menü
Ár:
5.600 Ft

Magyar áruház – Megbízható Bolt minősítés – Gyors ügyfélszolgálat – Áruvisszavételi garancia – Szállítási idő 1-2 munkanap! – Házhozszállítás és postapont választható – Minden raktáron van!

Páros karkötő tüköracél fél szívekkel, többféle választható felirattal vagy egyedi feliratoddal, több színben és méretben

Ár:
5.600 Ft
Kapható választék:
VÁLASZTHATÓ FELIRATOK:
FÉLSZÍVEK SZÍNE:
KARKÖTŐ MÉRETE:
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 02.

Szívküldi karkötők tüköracél fél szív charmokkal, választható arany vagy ezüst színben. Az ár tartalmazza a 2 db karkötőt és a feliratozást is.

A választólistából választhatsz a karkötőkre többféle feliratot, valamint a karkötők hossza is választható a listából. Ha nem választasz a listából, alapesetben a 17+5 cm hosszú, és a főképen látható színű karkötőt küldjük, felirat nélkül.

Ha egyedi feliratozást kérsz, a rendelés végén az űrlapra vagy a Megjegyzésbe írd be a feliratod szövegét!

MÁRKADOBOZBAN SZÁLLÍTJUK! A márkadoboz készlethiánya esetén logó nélküli dobozban szállítjuk.

 

Magyar áruház, Megbízható bolt minősítés!

Többet olcsóbban! Kedvezmények:
6500 Ft érték felett 10%
13000 Ft érték felett 15%
20000 Ft érték felett 20%
A kedvezményeket a kosárban vonjuk le a termékek árából!

Szállítási idő 1-2 munkanap
Házhozszállítás és Postán maradó szállítás
Pénzvisszafizetési garancia!
Tel.: 0670-315-7815 info@webmall.hu

Leírás

Paraméterek:

A karkötő anyaga dizájnbőr, 3 mm vastagságú, fekete színben kapható. A félszív kb. 12x20 mm-es, rozsdamentes tüköracél.

A választólistából választhatsz a karkötőkre többféle feliratot, valamint a karkötők hossza is választható a listából. Ha nem választasz a listából, alapesetben a 17+5 cm hosszú, és a főképen látható színű karkötőt küldjük, felirat nélkül. Kérhetsz a listától eltérő hosszúságot is, ha valamelyik karkötőt nagyobb méretben kéred, rendelés végén a MEGJEGYZÉSBE írd be a kérésedet.

Ha egyedi feliratozást kérsz, a rendelés végén az űrlapra vagy a Megjegyzésbe írd be a feliratod szövegét!

A felirat tartós hőnyomtatással készül. Vegyszerrel ne kezeld, csak langyos szappanos vízzel tisztítsd. Nem vízálló, fürdetéskor le kell venni.

Ajándékot keresel, és nincs ötleted? Nekünk nagyon sok ajándékötletünk van, többek között egy üzenetes ékszer, többszáz választható grafikával, felirattal, verssel, üzenettel – családodnak, barátaidnak, szeretteidnek, vagy a kollégának, emlékül.
A legjobb, legötletesebb névnapi, születésnapi, ballagási, esküvői vagy karácsonyi ajándék, és igazi meglepetés lehet egy jól kiválasztott, kreatív külsejű, szép kivitelű, modern grafikájú, névre szóló, látványos ékszer.
A megajándékozott családtag személyes üzenetként fogja értékelni, hiszen te választottad ki számára a legmegfelelőbb üzenetes ékszert. Egy szép dalszöveg részlet, egy szívhez szóló személyes üzenet, egy érdeklődést felkeltő motivációs mondat, vagy egy bölcsesség ékszerbe, medálba foglalva, mind megtalálható áruházunkban.

A termék egyedi rendelésre készül, a csomagot át kell venni. Szállítási idő ennél a termékcsoportnál 2-4 nap.

A termékképek illusztrációk. A valóságban szépek a termékek, de a fotókhoz képest a grafika elhelyezése, a fémek és grafika színe kicsit eltérhet a fényképektől.

Youtube videók

Hasonló árfekvésű termékek