A weboldal szolgáltatásaihoz cookie-kat használunk. A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Menü

Férfi táskák, pénztárcák

Férfi pénztárcák, oldaltáskák, autóstáskák kedvező áron, nagy választékban. 2 napos szállítással, valós raktárkészlet, magyar áruháztól, garanciával! 15.000 Ft-tól ingyenes kiszállítás! 

Férfi pénztárca és táska, igényes kiegészítők uraknak!

férfi pénztárcaférfi pénztárca nélkülözhetetlen kiegészítő. Ízléses pénztárcákat és férfi táskákat talál a webshopunkban!

A pénztárcáról a férfiaknak sem kell lemondaniuk, hiszen a mai kínálatban igényes és egyszerre stílusos modellek is megtalálhatóak. Itt van mindjárt a mi kínálatunk, ahol a tárcák és táskák együtt elérhetőek. A férfiaknak egyszerű, de stílusos kiegészítőket kínálunk, azonban a termékek között helyet kaptak a sportosabb modellek is. Akár elegáns, akár lezserebb kiegészítőket visel inkább, férfi pénztárca és férfi táska egyaránt megtalálható a webshopunkban.

A tárcák és a táskák igényes, időtálló darabok, amik megfizethető áron megvásárolhatóak. A praktikus férfi pénztárcákban minden elfér, amire szükség van, a tárca pedig a táskában kap helyet. A táskák stílusban, kihasználhatóságban is meg tudnak felelni az elvárásoknak. Ízléses kiegészítőket keres? Válogasson kedvére férfiaknak tervezett, több fajta kiegészítőinkből!

Az új kiegészítőit szerezze be az online boltunkból, olcsón, de megbízható minőségben!