A weboldal szolgáltatásaihoz cookie-kat használunk. A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap > Blog >

Karácsonyi ajándék ötletek személyiségtípusra szabva

karácsonyi ajándék ötletekNem tudod, mivel lepd meg szeretteidet? Mi tele vagyunk karácsonyi ajándék ötletekkel, és most ahhoz is adunk pár tippet, hogyan válassz személyiségtípusra szabva!

Biztos Veled is előfordul, hogy egy pillanatig sem kell gondolkodnod, mit ajándékozz valakinek, aki kedves a szívednek és amit veszel, azzal sikert is aratsz. De mi a helyzet akkor, amikor a karácsonyi ajándék ötlet nem jön ilyen könnyen? Telnek a hetek, Te pedig nem tudod, mit rejts a csomagolópapírba, pedig látni akarod azt az őszinte mosolyt, amit az ajándékod vált ki.

A legrosszabb, amit ilyenkor tehetsz, hogy várod, hátha szembejön valami, hisz ilyenkor szokott őrült kapkodásba és végül kudarcba fulladni az ajándékozás. Inkább szánd rá az időt és gondold át, milyen beállítottságú az illető és hogyan tekint ő maga az ajándékozás kérdésére, hiszen így egy egészen új perspektívából látod majd a dolgot. Íme néhány típus, ami talán ismerős lehet:

  • Kezdjük mindjárt azzal a típussal, akinek lehetetlen megtalálni a tökéletes meglepetést. Ő a végletekig praktikus, aki szeret mindent maga kiválasztani, azt sem bánja, ha pontosan tudja, mi lesz a fa alatt és oda a meglepetés. A megoldás? Ne görcsölj rajta, egyszerűen kérdezd meg tőle, mit szeretne kapni.
  • Az első szöges ellentéte az a típus, akiből karácsonykor mindig előbújik a gyerek és semmiképp sem szeretné tudni, mit kap. Neki nem feltétlenül kell hasznos ajándékban gondolkodni, jöhetnek a vicces és aranyos dolgok, a lényeg, hogy meglegyen az izgalom a csomagolás bontogatása közben.
  • Aztán ott van az a típus, aki él-hal a hobbijáért, így látszólag könnyű ajándékot találni neki, ám valójában pont azért nehéz, mert túl jól ismer minden kapcsolódó eszközt és konkrét elképzelései vannak. Nála a témakör adott, a többit pedig próbáld meg óvatosan kipuhatolni, pár elejtett szó olykor megadja a megfejtést.
  • Végül meg kell említeni azt a típust is, akitől örökké azt hallani, hogy az ajándékozás felesleges, de sokszor csak arról van szó, hogy az illető nehezen fejezi ki a vágyait és jobb szeret adni, mint kapni. Neki nehéz meglágyítani a szívét valami kis kedvességgel, viszont valami igazán hasznos ajándék betalálhat nála.

Kezd körvonalazódni, mivel lepd meg legkedvesebb ismerőseidet? Akkor nézz körül webáruházunkban konkrét karácsonyi ajándék ötletekért!