A weboldal szolgáltatásaihoz cookie-kat használunk. A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Menü
Ár:
7.490 Ft

Magyar áruház – Megbízható Bolt minősítés – Gyors ügyfélszolgálat – Áruvisszavételi garancia – Szállítási idő 1-2 munkanap! – Házhozszállítás és postapont választható – Minden raktáron van!

Fényképes OKOS nyaklánc, videót, zenét, linket küld mobilra

Ár:
7.490 Ft
Kapható választék:
MIT JÁTSSZON LE A MOBILTELEFON?:
NYAKLÁNC SZÍNE:
AJÁNDÉKDOBOZ:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: STM-nf-001

Ha igazán kreatív és különleges, innovatív ajándékot keresel, a legjobb választás ez a Fényképes OKOS nyaklánc, ami az általad adott videót, zenét, hangot vagy feliratos üzenetet jeleníti meg a megajándékozott személy mobilján (vagy bármelyik mobiltelefonon, amihez hozzáérintik a medált). Emellett egy szép ékszer, amelynek a medáljába a te fotód is bekerül.

A medálban egy digitális chip található, melybe az általad kért tartalmat MI PROGRAMOZZUK FEL!

EGYEDÜLÁLLÓ TECHNOLÓGIA! A medált csak hozzá kell érinteni bármelyik okostelefon hátuljához (a chip olvasó általában a telefon elején vagy hátulján fent, a kamera alatt található), és megjelenik a lejátszható videóüzenet vagy audio hangüzenet, vagy egy fénykép, vagy betöltődik a szövegüzenet vagy a telefonszám, vagyis bármi, amit szeretnél. Üzenj valamit szeretteidnek ezzel a fantasztikus nyaklánccal, mobilos videó vagy hangüzenetben, és add át egy exkluzív fényképes ékszer, fényképes nyaklánc formájában!

Válaszd ki (fent) az opciók közül, hogy mi jelenjen meg a mobiltelefonon!

Nem kell semmit letölteni, nem kell telepíteni, csak a mobilhoz kell érinteni a medált.
Bármelyik mobilon működik, amelyikhez hozzáérintjük a medált.

A medál korlátlan alkalommal fogja küldeni bármelyik mobilra amelyikhez hozzáérintik - a képet, videófájlt, zenét, hangüzenetet vagy szöveges tartalmat. Ez egy nagyon ütős ajándék, igazi meglepetés, hiszen ki számít arra, hogy a medál amit ajándékba kapott, még egy személyesen neki szóló videóüzenetet vagy youtube zenét is képes lejátszani bármely mobilon, amit hozzáérintenek. De nem csak zenét vagy videót játszik le, hanem pár soros üzenet vagy egy telefonszám is megjeleníthető azonnal a mobil kijelzőjén. Idősek például így nagyon könnyen felhívhatnak egy telefonszámot, amit beprogramoztunk a medál chipjébe.

Ha nincs meglepetésvideód, akkor tölts fel pár fotót (6-8 db kép elég), valamint a kedvenc zenédet, és mi elkészítjük a videót számodra, amit a medál chipjébe programozunk. Ha erre van igény, válaszd ki az opciók közül a zenés videó készítése opciót.

Ajándékozás (vagy a mobil lejátszás előtt) győződj meg arról, hogy a megajándékozott személy (vagy ha te játszod le a hangot vagy videót, akkor a te telefonodon) legyen bekapcsolva az NFC üzemmód (a lebegő ablakban szokott lenni, ahol a wifit is be lehet kapcsolni, vagy ha ott nem találod, akkor a kapcsolatok között keresd). A mobiltelefon legyen aktív (lezárt képernyővel nem működik), és legyen internetkapcsolat.

A medálban látható fénykép helyére tölts fel bármilyen képet, ami nem feltétlenül családi fénykép lehet, hanem bármi, ami kifejezi érdeklődésedet és ízlésedet. Akár egy szép tájkép vagy állatfotó, csillagjegy vagy bármilyen fényképpel készülhet a nyaklánc. De akár feliratot is kérhetsz a medál képes felére a fotó helyett. 

A mobiltelefonon lejátszandó médiatartalmak alábbiak lehetnek (csak egyet válassz):

– Bármilyen link, amely tartalmazhat bármit, bármilyen hosszúságban (csak nyilvános link legyen). Lehet videólink, youtube link, egy drive-ra feltett videóüzenet vagy hangüzenet linkje, vagy fényképes slideshow link, vagy akár egy weboldal linkje.
– Videóüzenet max 1 perces, ne legyen túl nagy file, ne a legnagyobb felbontást válaszd. A videót valamilyen file küldővel küldd el az info@webmall.hu email címünkre.
– Hangüzenet max 1 perces (Küldd el az email címünkre)
– Egy fénykép (Csak egy kép lehet, de kérhetsz rá feliratozást is)
– Szöveg (feliratozást) is kérhetsz, de csak pár sor lehet.
– Csak egy mobilszám (felprogramozzuk, hogy a mobil megjelenítsen egy telefonszámot, ami a hívás ikonra kattintva azonnal hívható)
– Fényképes 1 perces zenés videó, amit a feltöltött képeidből mi készítünk el. Kérjük egy zenét is küldj az info@webmall.hu email címünkre. A minivideó kb. egy perces lesz. FONTOS! Ha a fotóidból szeretnél egy zenés videót készíttetni, annak különdíja van, melyet feljebb az opciókban kell kiválasztani!

A medálban látható fénykép nem kivetítős, hanem egy általad feltöltött fénykép kiváló minőségben kinyomtatva, melyet egy csillogó üvegbúra véd. Elegáns, látványos ékszer, amely még videót vagy hangot, vagy bármilyen fent felsorolt médiát is lejátszik!

Magyar áruház, Megbízható bolt minősítés!
10% kedvezmény 7500 Ft felett!
(A kedvezményeket a kosárban vonjuk le.)

Szállítási idő 1-2 munkanap
Házhozszállítás és Postán maradó szállítás
Szállítási díj: 1270 Ft Pénzvisszafizetési garancia!
Telefonos rendelés: 0670-315-7815

Leírás

Ez a különleges és személyes okos medál mindenkit elvarázsol, hiszen egyedi módon örökítheti meg a legfontosabb pillanatokat és emlékeket. Legyen szó egy esküvőről, egy születésnapról, egy évfordulóról vagy akár egy baráti találkozóról, az okos nyaklánc egyedi és különleges emlékeket hordoz magában.
Az okos medál nemcsak egy szép ékszer, hanem egy interaktív emléktárgy is. Csak egy egyszerű érintéssel megelevenedik a kép, és hallható vagy látható lesz a hozzá tartozó hangüzenet, dal vagy videó. Ezáltal egy percig sem fogod elfelejteni azokat a fontos pillanatokat, amelyeket az okos nyakláncban őrzöl.
Az okos ékszernek köszönhetően személyessé és egyedivé teheted az ajándékaidat.

Legyen szó a párodról, vagy egy szülőről, egy testvérről, egy barátról, vagy akár egy elhunyt hozzátartozóról, az okos nyaklánc emlékeztetni fog rájuk. A megajándékozottak értékelni fogják ezt az egyedi gesztust, és nagy örömmel fogadnak majd egy ilyen különleges ékszert.
A fényképes nyaklánc, amely mobilra üzenetet küld, egy igazán különleges és személyes ajándék, amely mindenkit lenyűgöz és meghat. 

 A RENDELÉS MENETE: 

Töltsd fel a file feltöltővel a képeket, a videót pedig küldd el az info@webmall.hu email címre:

  • Töltsd fel fényképet, amely a medálba kerül.
  • Ha egy linket szeretnél hogy megnyisson a telefon, akkor a linket másold be a Megjegyzéshez.
  • Videót vagy zene file-t emailban tudsz elküldeni az info@webmall.hu email címre – valamilyen file küldővel (de figyelj arra, hogy ne legyen túl nagyméretű a file)
  • Ha linket szeretnél, akkor a linken megnyíló videó vagy zene hossza tetszőleges lehet (például egy youtube zene), vagy bármi, aminek nyilvános linkje van.

Ha nem linket küldesz hanem file-t, akkor mi feltesszük a saját drive meghajtónkra, és a mobil onnan fogja lejátszani a tartalmat.

FONTOS! A FELSOROLTAK KÖZÜL CSAK EGYFÉLÉT TUDUNK FELPROGRAMOZNI A CHIPRE, TEHÁT VÁLASSZ A LEHETŐSÉGEK KÖZÜL EGYET, AMIT A MOBILTELEFON MAJD LE FOG JÁTSZANI!

A TECHNOLÓGIÁRÓL:

Az okosított NFC chip funkció lehetőséget teremt az egyedi és személyes ajándékok létrehozására, amelyek különlegessé teszik az ajándékozást. A personalizált üzenetek hang- vagy videóformában lehetővé teszik, hogy az ajándékozottak még jobban értékeljék és emlékezzenek az ajándékadás pillanatára. Az NFC chip segítségével egy linket (videó vagy audio linket, általad küldött videót, zenét, hangüzenetet, fényképes slideshow-t, stb.) kapcsolunk a termékhez, amely a kiválasztott tartalmat automatikusan megnyitja a mobiltelefonon, anélkül, hogy extra lépéseket kellene tenni. Egyedül arra kell figyelni, hogy az NFC funkció legyen bekapcsolva az adott mobilon.

Bármelyik mobiltelefon megjeleníti a tartalmat, amelyikhez hozzáérintjük a terméket, (medált.)


HA ESETLEGESEN NEM MŰKÖDIK, ALÁBBI OKOK OKOZHATJÁK:

Az esetek legnagyobb részében az okostelefonok olvassák az nfc chipeket, azonban egy-két ritka kivétel adódhat:
– A mobil képernyőzárat nem oldottad fel.

– A mobilban nincsen NFC olvasó (szinte minden okostelefonba be van már építve), de a nem okostelefonokban nincsen.
– A mobil hátsó felső részén van általában a chip olvasó, esetleg ez el van takarva, vagy túl vastag mobilvédő tok fedi le.
– A mobilban nincs bekapcsolva az NFC funkció (a lebegőablakban megtalálod, általában valahol a wifi környékén).
– Nincs internet.

AZ ÉKSZER PARAMÉTEREI:

Anyaga:
Rozsdamentes acél szemes nyaklánc, hossza 50+5 cm. A szemek mérete kb. 3x4 mm (lánc vastagsága kb. 3 mm).
– Lánc színe ezüst
– A medál alapja természetes, masszív fából készül. A medál alapjának színe sötétbarna.
– A fényképet csillogó üveg védi.
– A fénykép mérete 30 mm. A medál teljes mérete kb. 4 cm. Látványos, nagyméretű medál.
– Nem vízálló (digitális chipet tartalmaz).

A termék M. King márka forgalmazásában kapható, logózott doboz opciósan választható hozzá.
Amennyiben nem választod ki a dobozt a választólistából, doboz nélkül küldjük.

Az okos nyaklánc videólejátszóval egy modern és kreatív módja annak, hogy az élet fontos eseményeit mindig magunkkal tudjuk vinni. A különleges pillanatokat, emlékeket vagy érzéseket könnyedén örökíthetjük meg ebben a praktikus és egyedi ékszer kiegészítőben.
Legyen szó egy romantikus videóüzenetről, mely mindig a szívünkhez szól, vagy egy kedvenc dalról, mely emlékeztet bennünket valakire vagy valamire, az okos nyaklánc lehetőséget ad arra, hogy mindig ott legyen velünk a fontos dolgok és személyek emléke.
Ez a különleges fényképes nyaklánc medállal és okos chippel nem csupán egy ékszer, hanem egy interaktív eszköz, mely lehetővé teszi, hogy mindig hozzáférjünk azokhoz az emlékekhez, melyek a legfontosabbak számunkra. Legyen szó egy romantikus pillanatról a pároddal, egy fontos beszélgetésről a gyermekeddel, vagy egy megható énekről, mely boldogságot hoz a szívedbe, az okos ékszer segítségével ezeket az emlékeket bármikor felidézheted.
Az okos ékszereink, okos medál, okos nyaklánc egyedi és modern ajándék lehet barátoknak, családtagoknak vagy akár saját magunknak is. Egy olyan eszköz, mely nem csupán emlékeket őriz, hanem közelebb hozza az embereket egymáshoz, és lehetővé teszi, hogy a legfontosabb dolgok mindig velünk legyenek – akár az életünk legmeghatározóbb eseményeiről legyen szó.


Szállítási és gyártási idő ennél a termékcsoportnál 2-4 nap.

A termék egyedi rendelésre készül, ezért a csomagot át kell venni!

Hasonló árfekvésű termékek